Welkom op de website van BeursTrainingen

De betekenis van (on)getrainde standmedewerkers

"Hoe mooi en gelikt stands van beursdeelnemers ook zijn, de 'klik' met de bezoekers moet gemaakt worden door de standmedewerkers. Deze medewerkers krijgen daar vooraf dus een training voor. Of niet soms? Experts uit diverse hoeken van de branche denken dat negen op de tien standmedewerkers het zonder voorbereiding moeten doen. En dan kan beursdeelname vooraf al kansloos zijn.

Twee stappen plan met resultaat garantie

Wordt er op uw afdeling al geroepen dat een beurs alleen maar geld kost? Wij kunnen u het tegendeel bieden en...garanderen. Onze methode berust op het concept dat het succes van een goede beurs in uzelf en uw standmedewerkers zit. Het lijkt een open deur maar het is de kern van een formule die absoluut werkt! Mits eraan gewerkt wordt! Veel gerenommeerde bedrijven die u voorgingen (referentielijst opvraagbaar) kunnen inmiddels beamen dat onze methode resultaat oplevert: een hoger bezoekersaantal, goede leads, kwalitatieve contacten en uiteindelijk verbeterde baten/omzet.

UW SUCCES GEGARANDEERD, EN ANDERS...

50% VAN UW TRAINING INVESTERING RETOUR !

Uit ervaring met diverse beursdeelnemende bedrijven weten we dat onze trainingen uitstekende resultaten boeken. Zo goed zelfs dat we u met een gerust hart 50% reductie op onze trainingsinvestering durven te beloven, indien uw target na beursdeelname niet gehaald wordt. U heeft zodoende weinig te verliezen maar wel veel winst te behalen.