Onze aanpak:

Het Barnum-effect is afkomstig uit de psychologie en betreft de neiging van mensen om vage en algemeen geldende uitspraken over de eigen persoon te accepteren als rake, typerende omschrijving, zonder zich te realiseren dat diezelfde omschrijving voor bijna iedereen opgaat.

Onderscheiden betekent dus dat je als individu/team je afvraagt “Wie zijn wij nu echt en wat betekent dit voor mijn optreden/handelen”

Trainen gaat niet over hoe we iemand kortstondig een kunstje leren, daar prikt ieder verstandig mens dwars doorheen. Iets uitstralen betekent dat het iets van jezelf is geworden, dat je zelf onbewust de goede toon aanslaat en op de persoon toegesneden woorden gebruikt. Immers 95% is onbewust gekozen gedrag en maar 5% bewust gekozen gedrag. Geen standaard aangeleerde technieken die bij de een wel werken en bij een ander totaal verkeerd vallen. Na onze training zijn de nieuwe technieken iets van jezelf geworden. We kijken hierbij naar de individu. immers ieder mens is uniek in zijn of haar bijdrage

B-Care is als erkende onderwijsinstelling bij CRKBO geregistreerd. Daarom zijn onze trainingen vrijgesteld van BTW 

 

 

.      

Phineas Taylor Barnum.Wikipedia

Geboren: 5 juli 1810, Bethel, Connecticut, Verenigde Staten

Overleden: 7 april 1891, Bridgeport, Connecticut, Verenigde Staten