Welkom op de website van B-Care

Ontwikkelingen in de zorgmarkt volgen elkaar in razend tempo op.

De zorg moet anticiperen op de complexer wordende zorg, de vergrijzing en marktwerking, hun partners in de zorgketen en een groot aantal kwaliteitseisen. Een professionele organisatie doet er alles aan om voorop te lopen bij de nieuwste ontwikkelingen.

B-Care verzorgt trainingen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van o.a. medisch specialisten, verpleegkundigen, evv'ers, apothekers, verzorgenden, fysiotherapeuten, managers en professionals in de Nederlandse Gezondheidszorg. Ook hebben we ruime ervaring in het trainen van ondersteunende afdelingen binnen zorg (bijvoorbeeld medewerkers poliklinieken, afprakenburo's, magazijnmedewerkers) Investeren in opleiden betekent investeren in de toekomst en in de kwaliteit van zorg!

De unieke trainingsmethodiek van B-Care kenmerkt zich door ervaringsleren. De trainingen zijn echter verre van een survival ervaring; ze zijn metaforisch voor de 'echte' werkomgeving. Enthousiaste trainers met veel ervaring binnen de Nederlandse Gezondheidszorg. Deelnemers worden uit hun dagelijkse routines gehaald en gaan tijdens de training praktijkoefeningen uitvoeren in kleine groepjes. Tijdens het uitvoeren van deze oefeningen wordt het gedrag van de deelnemers zichtbaar en merken de deelnemers wat voor invloed hun gedrag heeft op de individuele prestatie, de groepsdynamiek en de veiligheid in het algemeen. Zelfreflectie, en bewustwording zijn een belangrijk element in de op maat gemaakte trainingen.

B-Care is als erkende onderwijsinstelling bij CRKBO geregistreerd. Daarom zijn onze trainingen vrijgesteld van BTW