Onze trainers

Onze trainers besteden veel aandacht aan de voorbereiding van een training. Het hiermee verkregen inzicht in de organisatiecultuur en het functioneren van de medewerkers, is onmisbaar voor de 'klik' tussen de trainer en de deelnemer. Door eigen praktijk- en werkervaring spreken de trainers van Bibo Trainingen de taal van de deelnemers. Bibo Trainingen is in 1996 opgericht door Saskia Bodt en Ralf Nieuwenhuijsen, beiden ook actief als trainer.

Saskia Bodt

SaskiaSaskia Bodt heeft sinds 1994 ervaring als trainer/coach en heeft zich gespecialiseerd in telefoon- en hospitalitytrainingen. Daarvoor werkte ze onder andere als reisadviseur en manager marketing & communicatie en volgde ze studies op het gebied van neurolinguistische programmering en toegepaste psychologie. Naast trainingstechnieken geeft zij veel aandacht aan de intermenselijke en emotionele vaardigheden.

06-50875112 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - linkedin

 

Ralf Nieuwenhuijsen

RalfRalf Nieuwenhuijsen heeft sinds 1992 ervaring als trainer/coach op het gebied van organisatieontwikkeling en training. Daarvoor werkte hij onder andere als commercieel manager in de detailhandel en als trainer voor een middelgroot trainingsbureau. Met zijn ruime ervaring in het trainen en coachen van commerciële teams richt hij zich op het trainen van medewerkers van uiteenlopende organisaties met als doel diepgaande verbeteringsprocessen te realiseren en de continuïteit te waarborgen. Kenmerkend aan de trainingen die hij verzorgt zijn zijn pragmatische aanpak en zijn gave om zich totaal te verplaatsen in de wereld van zijn opdrachtgevers.

06-50620286 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.- linkedin